» » Pavasario gėrybės
Informacija apie naujieną
  • Peržiūrėjo: 1944
  • Autorius: Simona
  • Data: 27-04-2013, 14:27
27-04-2013, 14:27

Pavasario gėrybės

Kategorija: Saviraiškos erdvė

Jau įpusėjo pavasaris, pagaliau vis dažniau ir dažniau džiugina geri orai ir šildanti saulutė.
Dažnėja ir pavasariniai pasisedėjimai su šeima ar draugais prie kavos puodelio, o galbūt skanaujant desertą. O Kokį desertą labiausiai mėgstate gaminti Jūs, „biliūnkės“ skaitytojai?
Tikriausiai atsakysite, jog neapsieinate be jau tradicija tapusio pyrago ar gardžių ŠOKOLADINIŲ sausainių. Šį kartą saviraiškos erdvė Jums pateikia originalų receptą – mūsų gimnazijoje besisvečiavusios suomės, technologijų mokytojos, desertą – įdarytus apelsinus.

Jums reikės :
4 apelsinų
0,5 litro vanilinių ledų
2-3 valg. Šaukštų cukraus pudros
1 kiaušinio baltymo

Darbo eiga :

Nupjauname apelsino viršūnėlę taip, kad galėtumėme išskaptuoti visą jame esančią masę, apelsine paliekant visiškai tuščią ertmę. Išimtą masę supjaustome gabalėliais, išpilame susikaupusias apelsinų sultis. Imame vanilinių ledų ir dedame į išskaptuotą apelsiną, tuomet dedame supjaustytus apelsinų gabaliukus, kartojame, kol užpildome visą apelsiną (geriausia, kad paskutinis sluoksnis būtų apelsinų)
Paruošiame kremą, kurį dėsime ant užpildyto apelsino : atskiriame baltymą nuo trynio, įdedame nedidelį žiupsnelį druskos, kad geriau išsiplaktų ir plakame tol , kol gauname tirštą masę (tokią, kuri nenukrenta nuo plakiklio), įberiame cukraus pudros ir dar šiek tiek plakame. Gautą masę uždedame ant apelsino ir dedame į orkaitę 2-3 minutėms.
Skanaus!

Pavasario gėrybės Pavasario gėrybės
Pavasario gėrybės Pavasario gėrybės
Pavasario gėrybės Pavasario gėrybės
скачать dle 10.3фильмы бесплатно
<
Irklas

27 Balandžio 2013 14:48

Informacija apie komentarą
  • Naujienos: 0
  • Komentarai: 0
Tai kad gi apelsinai baisai brangus. Ziuri tik kad batonui pinigu uztektu, o cia visokius desertus smikeltus gamina.. Kur sazine jusu?
<
Niekas

27 Balandžio 2013 15:51

Informacija apie komentarą
  • Naujienos: 0
  • Komentarai: 0
kas jum liepia ji gamint?
<
tralialia

27 Balandžio 2013 16:39

Informacija apie komentarą
  • Naujienos: 0
  • Komentarai: 0
Man prašau vieną tokį į namus. DABAR!
<
Valtis

27 Balandžio 2013 17:27

Informacija apie komentarą
  • Naujienos: 0
  • Komentarai: 0
Su apelsinais ir sąžines prarijom.
<
Galip

1 Liepos 2015 02:02

Informacija apie komentarą
  • Naujienos: 0
  • Komentarai: 0
Great thngikni! That really breaks the mold!

Rašyti komentarą

Vardas:*
El. paštas:*
Komentarai:
Įveskite kodą: *